Hoe sommige honden gehouden worden in Spanje daar hebben de meeste mensen echt geen enkel idee van en gaat het voorstellingsvermogen vaak te boven (en dat moeten we dan ook maar zo houden). Dit meisje is nu (21.45 uur) onderweg naar het asiel en wordt gebracht door iemand die haar van de ketting heeft gered. Onze vrijwilligers in Spanje staan op dit moment bij de ingang te wachten om haar binnen te laten en de eerste medische zorg te geven…indien nodig gaat ze meteen door naar de kliniek. Waar ze vandaan komt? och……daar vragen we niet naar. Weer een stakker die hulp nodig heeft ……de deur staat open. Je mandje, brokjes en water staat al op je te wachten!! Vanaf nu zal je leven er heel anders uit gaan zien en zullen we zorgen dat je alle mogelijke liefde, verzorging, medicatie en aandacht krijgt. Meer informatie volgt.