Gisteravond om half elf kwamen mensen deze gevulde doos afgeven bij het asiel. Ze hebben foto’s gemaakt van hoe ze de arme stakkers hebben gevonden. Stel je voor pups in een doos en dan in de Spaanse hitte. Gelukkig werden ze op tijd gevonden!!
Weer 5 erbij die een baasje zoeken!! Binnen 24 uur meer dan 13 honden, waarvan ééntje gelukkig opgehaald werd door zijn baas. 12 honden blijven er dan over, die allemaal aandacht en verzorging nodig hebben…. en allemaal een baas willen… Het spreekt voor zich dat het een hele klus is om deze enorme hoeveelheid honden een kans te kunnen geven. Ze blijven binnen stromen en als we niet héél hard werken en alle zeilen bijzetten om ze te bemiddelen dan zouden we op een bepaald moment de deuren moeten sluiten voor nieuwkomers! Dus wanneer je bij ons een hond adopteert, dan red je er eigenlijk twee! Want door de adopties, helpen we niet alleen de geadopteerde honden, maar blijven we plaats houden voor nieuwe die ons ook hard nodig hebben. Momenteel zitten ze bij een vrijwilligster die ze met een flesje groot brengt. Dat is enorm veel werk, in het begin ook in de nacht om de paar uur een flesje !! het is een hele zorg.