Deze update ontvingen wij over Momo:
“Gisterenmiddag zijn we met Momo en Max en de twee hondjes van mijn zus gaan wandelen. Dat bleek de beste manier te zijn om ze aan elkaar te laten wennen. Momo, die nu voortaan Pablo heet (betekent: klein, bescheiden), liep op de terugweg keurig naast Max aan de riem. Zoals jullie al zeiden, een heerlijk relaxed hondje.
Vandaag hebben we weer een korte wandeling gemaakt met alle hondjes. Na het wandelen en al het rennen in de tuin, ligt Momootje nu lekker te slapen in een “poezeneiland” van schapenvacht. Vanochtend heeft hij een ander mandje uitgeprobeerd, zie foto’s! Vannacht heeft Momo in een grote bench geslapen, voorzien van mandje, voer en water. In het begin zat hij wat te piepen, maar daarna heeft hij de hele nacht doorgeslapen.
Het is echt een snoepje van een hond en ik ben dan ook superblij met hem!
Vrijdag ga ik mijn katten uit pension halen. Ik heb er het volste vertrouwen in dat Momo ook daar goed mee overweg zal kunnen.
Groetjes en nogmaals dank voor jullie goede zorgen voor mijn hondje,
Marion”