Op 24 mei hebben wij kennis gemaakt met Melo bij Jacqueline in Nijkerk. De wederzijdse klik was er en Melo is direct met ons meegegaan.

De naam hebben wij behouden, dit omdat Melo in het Spaans “hoopvol” betekent.
Hoopvol heeft hij gewacht op een adoptant…..en wat zijn wij gelukkig met hem!
Melo is mooi, lief, leerzaam en tikje (leuk) ondeugend. Luistert goed, zowel aan de riem als los. Mag graag rennen, wil graag geknuffeld worden. Eten gaat prima en is dol op komkommer en karnemelk. Heeft een pracht vacht en krijgt mooie witte (grote honden) tanden. Socialisering op en top goed. Twee weken naar Ameland met vakantie geweest en daar deed hij het net als thuis. Wat een vermaak……..Het strand was 1 grote paellapan voor Melo…allemaal schelpen en krabbetjes…..Ook mee varen op de sloep vindt hij geweldig! En terrasje pakken….geen probleem, hij geeft zich lekker neer.
Inmiddels is Melo 6 maanden en weegt ruim 14 kg.
Mensen op straat spreken ons altijd aan en blijven staan, want ze vinden hem prachtig. Vooral zijn ogen doet iedereen smelten. Het is ook een beauty!
Kortom…een schat, die niet meer is weg te denken binnen ons gezin. We hopen nog veel jaren plezier van hem en met hem te hebben, en hij met ons uiteraard.

Ik stuur een aantal foto’s mee…..